Vrijwilligers

ZONDER JOU GEEN KLM URBAN TRAIL

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Haags hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, ontbijt uitdelen, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van water worden voorzien.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers.
  • Medewerker locatie: je bent verantwoordelijk voor één of meerdere locaties waar de deelnemers doorheen lopen.
  • Parcoursverantwoordelijke: je bent verantwoordelijk voor een deel van het parcours.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de KLM Urban Trail Den Haag, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Haags evenement.
• Je krijgt een uniek crew shirt van de KLM Urban Trail Den Haag 
• Gratis ontbijtpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

AANMELDEN

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij de KLM Urban Trail Den Haag? Schrijf je dan hier in middels het online inschrijfformulier.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail.

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de KLM Urban Trail Den Haag een aantal regels verbonden.

CASH CREW ACTIE

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt, ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. We doen ons best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Groepen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@golazo.com, vermeldt hierin je naam en uit hoeveel mensen je verwacht dat de groep bestaat.