Vorige edities

2018

Den Haag Urban Trail

4800 lopers genieten op zonnige zondagmorgen van Haagse binnenstad

Den Haag was zondag 24 juni het toneel van de derde NN Den Haag Urban Trail. Maar liefst 4800 lopers genoten daar van een uniek parcours door bioscopen, warenhuizen, museums, winkels en andere bezienswaardigheden in de Hofstad. Het gloednieuwe parcours zorgde op deze zondagochtend voor veel vrolijke gezichten.

Foto's Aftermovie Magazine
2017

Den Haag Urban Trail

Tweede NN Den Haag Urban Trail overtreft alle verwachtingen

De tweede editie van de NN Den Haag Urban Trail overstijgt alle verwachtingen. Met een groei van méér dan duizend deelnemers en elf nieuwe locaties mag er dan ook gesproken worden van een enorm succes. De prachtige binnenstad van Den Haag was zondag 2 juli het decor voor meer dan 4.000 deelnemers, die hardlopend 18 locaties hebben bewonderd.

Foto's Aftermovie Magazine
2016

Den Haag Urban Trail

Succesvolle eerste editie NN Den Haag Urban Trail

3.000 deelnemers ontdekten op een unieke sportieve manier diverse highlights van de stad. Het parcours van ongeveer 10 kilometer bracht de deelnemers onder andere op het podium van de Koninklijke Schouwburg, door de ‘s-Gravenhaagsche Stadsrijschool en door zalen van het Theater aan het Spui. Maar je kwam ook door Café de Boterwaag, het Heilige Geest Hofje, over de Grote Markt en door het Binnenhof. 

Foto's Aftermovie Magazine