Vorige edities

2023

EDITIE 2023 WAS EEN HEERLIJK HAAGS HARDLOOPFEEST

Op zondag 2 juli was het tijd voor de 6e editie van de KLM Urban Trail Den Haag. Zo’n 2500 deelnemers genoten onder zonnige omstandigheden van een sfeervol hardloopfeestje vol cultuur en gezelligheid door de Hofstad.

De start en finish vonden dit jaar plaats bij het evenemententerrein aan de Lange Voorhout. De deelnemers konden dit jaar kiezen uit routes van ongeveer 6 en 10 kilometer langs en letterlijk door de mooiste plekken van de Haagse binnenstad.  

Foto's
2022

KLM Urban Trail Den Haag 2022

Een groot loopfeest vandaag in Den Haag tijdens de vijfde KLM Urban Trail Den Haag. Deelnemers genoten zichtbaar van het verrassende parcours en het mooie loopweer. Een ervaring die zij niet snel zullen vergeten. Het parcours ging dwars door de bioscoop, het theater, de Grote Kerk en nog meer mooie locaties. 

Foto's Aftermovie Sfeerverslag
2019

KLM Urban Trail Den Haag

Dwars door 17 toffe locaties in de Hofstad

Zondagochtend 7 juli was Den Haag het decor van de KLM Urban Trail Series. Museum Meermanno, de Koninklijke Schouwburg, poppodium Paard en het Nationaal Archief waren onder andere onderdeel van een geslaagde vierde editie van de KLM Urban Trail Den Haag. Ruim 3.500 enthousiaste deelnemers genoten van een vernieuwd parcours van 6 of 10 km met maar liefst 17 toffe locaties in de binnenstad van Den Haag.

 

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Den Haag Urban Trail

4800 lopers genieten op zonnige zondagmorgen van Haagse binnenstad

Den Haag was zondag 24 juni het toneel van de derde NN Den Haag Urban Trail. Maar liefst 4800 lopers genoten daar van een uniek parcours door bioscopen, warenhuizen, museums, winkels en andere bezienswaardigheden in de Hofstad. Het gloednieuwe parcours zorgde op deze zondagochtend voor veel vrolijke gezichten.

Foto's Aftermovie Magazine
2017

Den Haag Urban Trail

Tweede NN Den Haag Urban Trail overtreft alle verwachtingen

De tweede editie van de NN Den Haag Urban Trail overstijgt alle verwachtingen. Met een groei van méér dan duizend deelnemers en elf nieuwe locaties mag er dan ook gesproken worden van een enorm succes. De prachtige binnenstad van Den Haag was zondag 2 juli het decor voor meer dan 4.000 deelnemers, die hardlopend 18 locaties hebben bewonderd.

Foto's Aftermovie Magazine
2016

Den Haag Urban Trail

Succesvolle eerste editie NN Den Haag Urban Trail

3.000 deelnemers ontdekten op een unieke sportieve manier diverse highlights van de stad. Het parcours van ongeveer 10 kilometer bracht de deelnemers onder andere op het podium van de Koninklijke Schouwburg, door de ‘s-Gravenhaagsche Stadsrijschool en door zalen van het Theater aan het Spui. Maar je kwam ook door Café de Boterwaag, het Heilige Geest Hofje, over de Grote Markt en door het Binnenhof. 

Foto's Aftermovie Magazine