Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

LOCATIES

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

 

Start & Finish

 

Hier gaan we jullie ontvangen! Deze locaties komen jullie vast bekend voor en liggen dicht bij elkaar. Hier kun je jouw tas afgeven en krijg je na afloop een welverdiend ontbijt. Hier gaan we jullie ontvangen.

Koninklijke Schouwburg

 

De Koninklijke Schouwburg, één van de toonaangevende schouwburgen van Nederland met het Nationale Theater als vast huisgezelschap, is onderdeel van het vernieuwde parcours van de KLM Urban Trail Den Haag. Een zeer modern theater in een klassiek huis. Want achter die ronde gevel uit 1766 vind je twee intieme zalen en een aantal prachtige klassieke foyers.

Food Hall MingleMush

 

De Food Hall MingleMush is letterlijk een mengelmoes van smaken, ontspanning en entertainment. Laat je verassen door een geweldige mix van 13 verschillende keukens en bars met elk hun eigen specialiteit. Versla je vrienden in de arcade of kies voor ontspanning in de bibliotheek. Maak een keuze uit 24 speciaal biertjes van de tap of neem die ene lekkere cocktail waar je al lang naar snakt. Good food and good mood: all at once at one single spot.

Universiteit Leiden

 

De Universiteit Leiden bestaat 444 jaar en opent daarom haar deuren tijdens de vierde editie van de KLM Urban Trail Den Haag! Wijnhaven is de nieuwste locatie van Universiteit Leiden in Den Haag. Hier krijgen zo’n 5.300 studenten onderwijs. 

Het onderwijs en onderzoek draait, aansluitend op het profiel van de stad, om vier thema’s: Internationaal recht, vrede en veiligheid, Politiek, openbaar bestuur en internationale betrekkingen, Stedelijke vraagstukken en Gezondheid.