Verken al het moois wat de Hofstad te bieden heeft met vernieuwd parcours voor KLM Urban Trail Den Haag 2023

images

Het is bijna zover! Op zondag 2 juli ren je met de KLM Urban Trail Den Haag door 16 bijzondere locaties in de Hofstad. Deelnemers kunnen zich opmaken voor een sportieve run waarbij cultuur en geschiedenis samenkomen. Het vernieuwde parcours is nu bekend en brengt de lopers langs onder andere Beeld & Geluid, de Foodhallen en Amare.

In plaats van het wekelijkste hardlooprondje door de wijk maak je op zondag 2 juli een hele citytrip door de binnenstad van Den Haag. Met de keuze uit een korte afstand van 5 of een langere afstand van 10 kilometer is de KLM Urban Trail Den Haag een toegankelijk evenement voor elke hardloop- of sportliefhebber. Bereid je daarom voor op een bijzondere kans om alle prachtige hoogtepunten van Den Haag te (her)ontdekken.

Een deelname aan de KLM Urban Trail Den Haag brengt je buiten de gebaande paden. De korte afstand brengt je onder andere bij het Korzo Theater, Theater in de Steeg en het Hofje van Nieuwkoop. Het is daarmee is een uitstekende gelegenheid om op een ontspannen tempo door de stad te lopen. Degenen die klaar zijn voor een extra uitdaging met de langere afstand komen langs Huis van het Boek, het Louis Couperus Museum en manege ’S-Gravenhaagsche Stadsrijschool.

Maar het gaat niet alleen om de afstand die je aflegt. Gezelligheid, enthousiaste medelopers en de unieke locaties maken deze sportieve run een unieke ervaring. Terwijl je de leukste locaties van de stad ontdekt, proef je ook de sfeer van Den Haag en ben je op pad als een echte avonturier. De volledige kaart en alle deelnemende locaties zijn hier te vinden.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is de KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook enthousiast geworden?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 2 juli is nog steeds mogelijk. Kom samen met vrienden, familie of collega’s en ga samen op deze citytrip in één ochtend. Klik hier om ook mee te doen!