Stralende gezichten tijdens KLM Urban Trail Den Haag

images

Een groot loopfeest vandaag in Den Haag tijdens de vijfde KLM Urban Trail Den Haag. Deelnemers genoten zichtbaar van het verrassende parcours en het mooie loopweer. Een ervaring die zij niet snel zullen vergeten.

Vanaf de Lange Vijverberg in Den Haag vetrokken de eerste enthousiaste lopers zondagmorgen vanaf 9:30 uur voor hun unieke ontdekkingstocht door Den Haag. Dwars door de binnenstad kruisten zij bijzondere en iconische gebouwen. Pathé Buitenhof, de Grote Kerk, de Kloosterkerk, Huis van het Boek en nog acht andere mooie locaties waren dit jaar het decor van de KLM Urban Trail. 

Glimlach
Bij de KLM Urban Trails staat plezier op de eerste plaats en dat was zichtbaar. "Het is geweldig om te zien hoeveel plezier lopers hebben tijdens dit unieke evenement. Ze zijn op een toegankelijke en gezellige manier gezond bezig en ontdekken ook nog eens Den Haag op een niet alledaagse manier", zegt Joris van Veen van organisator Golazo. 

Sportievelingen konden kiezen uit twee afstanden van ongeveer vijf en tien kilometer. Na afloop ontving iedereen een lekker ontbijt en natuurlijk de welverdiende speciaal ontworpen medaille. 

Foto's
Uiteraard waren onze fotograven ook van de partij. Een eerste selectie foto's kun je hier bekijken.