Vijfde editie KLM Urban Trail Den Haag op 3 juli

images

Op zondag 3 juli 2022 gaat de KLM Urban Trail Den Haag van start. De 5e editie biedt deelnemers een uniek parcours dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Den Haag leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

De KLM Urban Trail biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de binnenstad. De leukste locaties van voorgaande edities worden gecombineerd met verrassende nieuwkomers. Geleidelijk aan worden alle locaties en het volledige parcours bekendgemaakt.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Den Haag. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Er wordt gestart op de Lange Vijverberg en de deelnemers finishen op de Lange Voorhout. Na afloop wordt iedereen beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Kalender 2022
In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende de run kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Bekijk de volledige kalender op urbantrailseries.nl.

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via denhaagurbantrail.nl. We blijven de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet volgen en we zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op zondag 3 juli ten gevolge van COVID-19, blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.