KLM Urban Trail Den Haag gaat niet door op zondag 5 juli 2020

images
Golazo Sports heeft zojuist – 7 april – besloten dat alle evenementen tot en met half juli geen doorgang vinden op de geplande datum. Per evenement zal worden bekeken of het verplaatst kan worden naar een datum later dit jaar. Eerder al maakte de organisatie bekend de sportevenementen die gepland stonden tot 1 juni niet door te laten gaan. De KLM Urban Trail Den Haag vindt geen doorgang op zondag 5 juli 2020.

‘’Zoals ook aangegeven in de eerdere berichtgevingen staat de gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons op de eerste plaats. De ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) blijven uiterst onzeker en daarom hebben we helaas moeten besluiten om ook alle evenementen in juni en juli niet op de geplande datum doorgang te laten vinden.
 
We gaan in gesprek met alle stakeholders om te inventariseren of het mogelijk is om de desbetreffende evenementen te verplaatsen naar een datum later dit jaar, in de hoop dat het virus dan onder controle is. We willen een ieder oproepen om op een verantwoorde manier - binnen de door het kabinet bepaalde regels - toch in beweging te blijven. Kijk op keepmoving.eu voor leuke challenges die je helpen om in beweging te blijven.”, aldus Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland.