Alle 17 locaties bekend van de KLM Urban Trail Den Haag

images

Museum Meermanno, de Koninklijke Schouwburg, poppodium Paard en het Nationaal Archief maken o.a. onderdeel uit van de vierde editie van de KLM Urban Trail Den Haag. De deelnemers lopen op zondagochtend 7 juli 2019 door maar liefst 17 toffe locaties in de binnenstad van Den Haag over een parcours van 6 of 10 km lang. Inschrijven is nog mogelijk.

Nog iets meer dan twee weken en dan zijn o.a. de Bijenkorf, Food Hall MingleMush, Pathé Buitenhof, de Boterwaag en Nieuwspoort het decor van de vierde editie van de KLM Urban Trail Den Haag. Deelnemers gaan bij deze locaties door de hoofdingang naar binnen en lopen vervolgens door het gebouw heen. Een nieuw parcours met nieuwe locaties brengt de lopers door heel de Hofstad.

Deelnemers krijgen ook dit jaar weer de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 6 km of 10 km. De start vindt tussen 9:30 en 11:00 uur plaats op de Lange Vijverberg. Na een unieke belevenis van sportiviteit, cultuur en entertainment finishen de deelnemers op de Lange Voorhout. Bij de finish ontvangen de deelnemers de welverdiende KLM Urban Trail-medaille en krijgen de lopers een heerlijk ontbijt aangeboden.

Bij een KLM Urban Trail is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een unieke loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. Bekijk de volledige parcourskaart op de website en blijf op de hoogte via de Facebook en Instagram van de KLM Urban Trail Den Haag.

KLM supporter van running
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Inschrijven
Heb jij ooit wel eens over het podium van de Koninklijke Schouwburg of door een museum willen hardlopen? Schrijf je dan in voor de KLM Urban Trail Den Haag via www.denhaagurbantrail.nl. Wacht niet te lang, want de startbewijzen gaan snel.