Inschrijving vierde editie van de KLM Urban Trail Den Haag geopend

images
Na drie succesvolle edities van de KLM Urban Trail Den Haag keert het populaire evenement op zondag 7 juli terug naar Den Haag. Ook dit jaar wordt een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en een verrassend nieuw parcours. Daarnaast kun je weer kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich inschrijven voor de vierde KLM Urban Trail Den Haag.

De grootste KLM Urban Trail van Nederland biedt dit jaar wederom de keuze voor een trail van 5 of 10 km. “De start van het evenement ligt deze editie op de Lange Voorhout en de deelnemers finishen op het de Lange Vijverberg. De deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingstocht langs trappen, steegjes en door gebouwen in de Haagse binnenstad. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: de Koninklijke Schouwburg en Food Hall MingleMush. Net zoals voorgaande jaren worden de locaties en daarmee ook het parcours stap voor stap onthuld. Na afloop staat er traditiegetrouw voor iedere deelnemer een heerlijk ontbijtje klaar en ontvangen de deelnemers een unieke KLM Urban Trail-medaille als blijvende herinnering”, aldus Sigrid van der Toorn, projectmanager van het event.
 
Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag via www.klmurbantraildenhaag.nl. Vorig jaar genoten maar liefst 4.800 lopers van een uniek parcours door bioscopen, warenhuizen, musea, winkels en andere bezienswaardigheden in de Hofstad. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet lang te wachten met inschrijven.
 
KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen u comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan u om uw ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in uw koffer ligt de wereld aan uw voeten.
KLM Urban Trail Den Haag verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Den Haag is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De KLM Urban Trail Series bestaat in 2021 uit 7 steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de deelnemende steden en schrijf je in!

Lees meer