Inschrijven

INDIVIDUEEL - INSCHRIJVING GESLOTEN

Nieuw in 2018: keuze voor 5,5 km en 10 km. Lees meer over het huidige parcours.

Tarief 5 en 10 km (inclusief ontbijt)     € 25,00GROEPSINSCHRIJVING - INSCHRIJVING GESLOTEN

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal of Creditcard, maar krijg je achteraf wel een factuur. Ook hier zijn de inschrijfkosten € 25,00 per deelnemer.

 

T-SHIRT

Voor de derde editie is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €20,- bestellen bij jouw online inschrijving en nabestellen via het inschrijfsysteem.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer met voornaam (bij inschrijving vóór 12 juni)
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5,5 of 10 kilometer
  • Een echte Urban Trail medaille
  • Je kunt genieten van een heerlijk ontbijt
  • Gratis tassenafgifte op eigen risico
  • Bevoorrading onderweg


Extra optie

MyEnergyLab Trainingsschema. Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode.

START IN WAVES

 

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen tijdens de NN Den Haag Urban Trail zullen de deelnemers in waves vertrekken tussen 09.30 en 10.50 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.