Inschrijven

INDIVIDUEEL

Ook in 2019: keuze voor ongeveer 6 km en 10 km. Lees hier meer.

Tarief 6 en 10 km (inclusief ontbijt)     € 25,75

Inschrijven

GROEPSINSCHRIJVING 

10 tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via een groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal. Hier wordt ook het tarief gehanteerd van €25,75 per deelnemer.

Inschrijven

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

6 KM OF 10 KM

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 6 km of 10 km! Tijdens het inschrijven vragen we je om aan te geven welke afstand je van plan bent om te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing nog kiezen voor de 6 km of de 10 km. Voor beide afstanden wordt hetzelfde tarief.

T-SHIRT

Voor de vierde KLM Urban Trail Den Haag is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen bij jouw inschrijving. Bekijk hier de maattabel. Nabestellen kan ook door in te loggen met jouw account via het online inschrijfformulier.

 

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving:

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer (wanneer je ingeschreven bent voor 24 juni 2019)
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 6 km of 10 km
  • Een unieke Urban Trail-medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km bij het 10 km parcours

Extra opties:

  • Een KLM Urban Trail Den Haag hardloopshirt voor € 20,-.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,- ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.