Event info

KLM URBAN TRAIL DEN HAAG

De KLM Urban Trail Den Haag is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

Let op! Deze pagina bevat informatie over de KLM Urban Trail Den Haag 2023. In aanloop naar het volgende evenement zal de website aangepast worden.

PROGRAMMA ZONDAG 2 JULI

Tijd Activiteit
Vanaf 08:30 uur Evenemententerrein open (start muziek, nummers afhalen, tassenafgifte open, catering open)
08:30 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1
09:45 uur Startwave 2
10:00 uur Startwave 3
10:15 uur Startwave 4
10:30 uur Startwave 5
13:00 uur +/- Finish laatste deelnemer

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht) via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. Vanaf 08.30 uur kan je jouw startnummer, bestelde shirt ophalen en tas achterlaten op het evenemententerrein bij de Lange Voorhout. De start en finish bevinden zich op het plein aan de Lange Voorhout, tegenover Escher in Het Paleis. waarna je jouw verdiende medaille en een tasje met drinks & bites ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Ophalen startnummer, bestelde shirt en tas achterlaten: Lange Voorhout
Start: Lange Voorhout
Finish: Lange Voorhout

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • NS Station Den Haag Centraal ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het evenemententerrein. Op onderstaand kaartje vind je de makkelijkste looproutes.
  • Station Den Haag Centrum (tramlijnen 1, 15, 17 en buslijnen 22 en 24) ligt direct naar het evenemententerrein.

Kom je toch met de auto? Parkeer dan in een van de nabijgelegen parkeergarages. 

STARTLOCATIE