COVID-19 update

Laatste update: vrijdag 15 mei

In een eerder stadium hebben wij moeten besluiten dat de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 5 juli 2020 geen doorgang kan vinden vanwege COVID-19. Samen met jou kijken we uit naar de 5e editie van de KLM Urban Trail Den Haag. Misschien wel meer dan ooit. Echter, door de ontwikkelingen rondom COVID-19 leven we in onzekere tijden. We zijn allemaal op de hoogte van het door de overheid opgelegde verbod op evenementen tot 1 september.

We begrijpen maar al te goed dat dit voor onzekerheid zorgt en vragen oproept. Gaat het evenement dit later dit jaar nog door? Wanneer gaat de inschrijving open? Is het veilig om mee te doen? Wat als het verbod op evenementen verlengd wordt? We zijn nog steeds de mogelijkheden aan het bekijken om het evenement te verplaatsen naar een datum later dit jaar en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke editie te beleven. Maar dat er aanpassingen aangebracht moeten worden is duidelijk. Nederland bereidt zich voor op een 1,5 meter samenleving of zoals minister-president Rutte het noemt, ‘het nieuwe normaal’. Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de KLM Urban Trail Den Haag op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan.

Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ's of neem contact met ons op.

 

 

Veelgestelde vragen